Preggon logo, varhaisultra ja raskauden ultraäänitutkimus ja raskausultra, 4d-ultra

Synnytysvalmennus Helsinki/Espoo

Synnytysvalmennus

Tarjoamme synnytysvalmennusta ryhmässä. Vanhemmaksi tulo on herkkää aikaa ja oman lapsen syntymä on ainutlaatuinen tapahtuma ihmisen elämässä. Vanhemmuuteen ja synnytykseen voi liittyä paljon tunteita ja ajatuksia laidasta laitaan. Meille on tärkeää voida tukea ja vahvistaa vanhempien voimavaroja synnytykseen ja uuden perheenjäsenen tuloon valmistautumisessa.

Ryhmämuotoisessa valmennuksessa perheet saavat arvokasta vertaistukea päästessään jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Voit halutessasi tiedustella myös yksilövalmennuksia, jos ryhmävalmennus ei tunnu itsellesi sopivalta tai ryhmän ajankohta ei sovi aikatauluihisi. 

Lue lisää alta, tutustu hinnastoomme tai varaa aika synnytysvalmennukseen Preggossa!

Synnytysvalmennuksen sisältö

Valmennusta pitävät yhteistyössä kätilömme sekä raskauspsykologimme. Valmennuksessa käsittelemme erilaisia synnytykseen ja vauvaan liittyviä aiheita, kuten synnytyksen käynnistyminen ja eteneminen, kivunlievitysmenetelmät kotona ja sairaalassa, ponnistusvaihe ja eri asentojen merkitys synnytyksen aikana, puolison tai tukihenkilön rooli synnytyksessä, sekä vauvan ensihetket ja imetys.

Psykologin osiossa pohditaan synnytykseen valmistautumista eri näkökulmista, niin kehollisesta, psyykkisestä kuin vuorovaikutuksenkin näkökulmista. Psykologin kanssa pääset pohtimaan juuri sinun ja tämän raskauden tarinaa, jäsentämään käytössä olevia voimavarojasi ja vahvistamaan suhdetta kohtuvauvaan keskustelun ja erilaisten mielikuvaharjoitteiden avulla. Pohdimme myös turvallisuuden kokemusta ja sen säilyttämistä synnytyksessä sekä ensihetkiä ja mielialaa synnytyksen jälkeen.

Valmennuksessa pääset myös täyttämään henkilökohtaista synnytystoivelistaa, jonka voit ottaa mukaan synnytykseesi.

Voit myös kirjoittaa ylös aihetoiveita tai muita mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja ottaa ne mukaan valmennukseen, jossa niitä voidaan käydä läpi nimettömästi. Haluamme että valmennus vastaa mahdollisimman hyvin juuri teidän perheenne tarpeita.

Kenelle synnytysvalmennus?

Synnytysvalmennus sopii kenelle tahansa, joka kokee tarvitsevansa tukea ja tietoa synnytyksestä ja vauvan tuloon valmistautumisesta. Ryhmään ovat tervetulleita niin ensi- kuin uudelleensynnyttäjätkin. Voit osallistua valmennukseen yksin tai yhdessä kumppanisi tai muun tukihenkilösi kanssa. Olet lämpimästi tervetullut juuri omana itsenäsi.

Milloin synnytysvalmennus?

Ihanteellisinta olisi, että valmennus ajoittuisi raskausviikoille 28-34. Voit kuitenkin osallistua valmennukseen milloin vain, ole rohkeasti yhteydessä jos sinulla herää kysyttävää.

Valmennukseen voit ilmoittautua soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 041 312 0440. Vahvistamme synnytysvalmennuksen toteutumisen heti kun ryhmässä on 4 ilmoittautunutta osallistujaa.

Valmennus pidetään Preggon tiloissa kahtena peräkkäisenä päivänä tai iltana. Kesto molemmilla kerroilla on 4 tuntia sisältäen tauot. Voit halutessasi osallistua myös etäyhteydellä. Huomaathan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Terveydellisistä syistä johtuvista peruutuksista palautamme osallistumismaksun (toimitathan tällöin lääkärintodistuksen). 

Seuraavat järjestettävät valmennuksemme ovat:
21.-22.11.2022 klo 16:30-20:30 (kaksi iltaa)
10.-11.12.2022 klo 10:00-14:00 (kaksi päivää)
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kumpi sopii sinulle paremmin.

Synnytysvalmennus hinta?

Synnytysvalmennuksen hinta on yhteensä kahdesta illasta 150€ per henkilö, tai 250€ per pari. Tämä hinta sisältää kaikki kulut (alv, toimistomaksut ym.).

Mikäli haluat ryhmävalmennuksen sijaan henkilökohtaisen synnytysvalmennuksen, voit soittaa asiakaspalveluumme, niin sovitaan tapauskohtainen hinta.
 

Varaa synnytysvalmennus

Haluaisitko varata ajan synnytysvalmennukseen Preggossa?
Alta löytyy linkit ajanvaraukseen (ajanvaraus puhelimitse) ja hinnastoomme!