Preggon logo, varhaisultra ja raskauden ultraäänitutkimus ja raskausultra, 4d-ultra

ePassin käyttö maksuvälineenä Preggossa

Muiden Preggon maksutapojen rinnalla asiakkaalla on mahdollisuus maksaa hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita ePassilla.
Mikäli yrityksesi on valinnut Sinun henkilöstöetusi maksuvälinekumppaniksi ePassin, voit nyt maksaa sillä myös Preggon palveluita, kun asioit Preggossa yksityisasiakkaana.

ePassin hyvinvointi on tarkoitettu työterveyshuollon ulkopuolisiin palveluihin, kuten terveys,- hyvinvointi- ja erikoislääkäripalveluihin.
Suurin osa Preggon palveluista voi maksaa kokonaan tai osittain ePassin avulla: Ultraäänipalveluiden lisäksi Preggolta löytyy raskauden erikoislääkäri- ja kätilöpalveluita.

Hyvinvointiedun piiriin kuuluvia palveluita ovat muun muassa:

  • Fysioterapia (johon asiakkaalla on lähete)
  • Vapaaehtoiset terveys- ja lääkäripalvelut, esim. kätilön ja erikoislääkärin hyvinvointi- ja terveyspalvelut (kätilön ja gynekologin suorittamat ultraäänitutkimukset kuuluvat tähän kategoriaan).

ePassilla maksaminen

ePassilla maksaminen Preggolla käy kätevästi ePassin mobiilisovelluksella. Valitse sovelluksesta Preggo, syötä summa ja näytä tämän jälkeen sovelluksen kuitti kassalla. Maksut voidaan tehdä mille tahansa summalle ePassissa jäljellä olevan saldon mukaan. Mahdollinen erotus loppusummassa maksetaan normaalisti Preggon kassalla maksu- tai luottokortilla.

Lue muista ePassin maksutavoista oheisen linkin takaa: ePassi

Meillä käy Epassi hyvinvointi maksuvälineenä varhaisultraan, raskausultraan ja 4d-ultaan.

Maksutavat: Yleisimmät maksu- ja luottokortit sekä ePassi Hyvinvointi.
Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan käyntimaksu.

VISA, Mastercard ja ePassi hyvinvointi maksuvälineenä varhaisultraan, raskausultraan ja 4d-ultaan.