Preggon logo, varhaisultra ja raskauden ultraäänitutkimus ja raskausultra, 4d-ultra

Tutustu Preggon raskauden ammattilaisiin

Preggo gynekologi Minna Kuusisto

Minna Kuusisto

Erikoislääkäri / Gynekologi

Lue lisää Minnasta klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Raskaus, masennus ja ahdistus erikoispsykologi ja psykoterapeutti Mirja Sarkkinen

Mirja Sarkkinen

Erikoispsykologi / Psykoterapeutti

Lue lisää Mirjasta klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Raskaus psykologi Saara Kaikkonen

Saara Kaikkonen

Psykologi

Lue lisää Saarasta klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Seksuaaliterapia, seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja Tiina Kahri

Tiina Kahri

Seksuaaliterapeutti / Psykoterapiaopiskelija / Kätilö

Lue lisää Tiinasta klikkaamalla alta!

Psychologist Mirjam Raudasoja

Mirjam Raudasoja

Psykologi / Väitöskirjatutkija

Lue lisää Mirjamista klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Preggo raskausultra kätilö Aurelia Palojärvi

Aurelia Palojärvi

Kätilö

Lue lisää Aureliasta klikkaamalla allaolevaa painiketta! (Kuva tulossa)

Erikoispsykologi ja psykoterapeutti Mirja Sarkkinen

Johanna Kaaretsalo

Kätilö

Lue lisää Johannasta klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Gynekologi Minna Kuusisto, Preggo Oy

Gynekologi Minna Kuusisto

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri eli gynekologi.
Koen raskaaksi tulemiseen ja raskauteen liittyvien, sekä positiivisten että negatiivisten, asioiden hyvän hoidon erityisen tärkeäksi. Naisen vointi ja kokemukset yhdessä raskaudessa vaikuttavat siihen raskauteen, mutta myös seuraaviin raskauksiin ja varhaiseen vuorovaikutukseen lapsen kanssa.

Synnytyksen jälkeinen äidin fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi on
tärkeä asia, joka usein jää lapsen synnyttyä sivurooliin. Oma
hyvinvointi on tärkeä asia niin naiselle itselleen kuin myös vankka
perusta lapsen tulevaisuudelle.

Lue alta tarkempi esittely erikoisosaamisestani, tai varaa vastaanottoaika klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Raskaus, masennus ja ahdistus erikoispsykologi ja psykoterapeutti Mirja Sarkkinen

Erikoispsykologi ja psykoterapeutti Mirja Sarkkinen

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen psykoterapian erikoispsykologi ja varhaisen vuorovaikutuksen ja integratiivisen psykoterapian kouluttajapsykoterapeutti.

Olen tehnyt vauvaperhepsykologin ja -psykoterapeutin 30-vuotisen urani ajan hoidollista ja psykoterapeuttista työstä kovin monenlaisissa perinataalivaiheen pulmissa – vauvaa toivovien, raskaana olevien ja vauva- ja taaperoperheiden kanssa. Kokonaisvaltainen raskausajan, synnyttämisen ja vastasyntyneen vauvan kohtaamisen tuki ja hoito ovat lähellä sydäntäni.

Tarjoan näihin teemoihin prosessointiapua tarpeenmukaisesti ja räätälöiden jokaiselle hoidossani olevalle odottavalle ja vauvan vanhemmalle, yksilöllisesti ja/tai parina/perheenä – riippumatta siitä, minkä raskauteen, synnyttämiseen tai vauvan vanhemmuuteen liittyvän pulman kanssa työskentelemme.

Lue alta tarkempi ammattiosaamiseni esittely tai varaa vastaanottokäynti klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Raskaus psykologi Saara Kaikkonen

Psykologi Saara Kaikkonen

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen laillistettu psykologi, jolla on kokemusta laajasti psykologian eri sovellusaloilta yli 10 vuoden ajalta sekä syvällistä osaamista lasta odottavien ja vauvaperheiden erityiskysymyksistä.

Olen kohdannut vauvaperhepsykologina työskennellessäni lukuisia perheitä erilaisiin raskauteen, odotusaikaan, vauva- ja pikkulapsiperheen kysymyksiin liittyen. Myös esimerkiksi raskauden suunnittelu, synnytyspelot ja vaikeat synnytyskokemukset, lapsettomuus, menetykset kuten keskenmenot, kohtukuolemat ja vastasyntyneen kuolema ovat teemoja, joita kohdatessa voin olla tukenasi.

Jokainen raskautta suunnitteleva, lasta odottava tai tuore vanhempi ansaitsee tulla kuulluksi omien tunteidensa, tarpeidensa, ajatustensa, kokemustensa, kehonsa ja historiansa kanssa. Sydäntäni lähellä on kulkea rinnalla tässä mullistavassa elämänvaiheessa, omannäköiseen vanhemmuuteen kasvamisen tukena.

Lue alta tarkempi ammattiosaamiseni esittely tai varaa vastaanottokäynti klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Raskaus, masennus ja ahdistuspsykologi Mirjam Raudasoja

Psykologi Mirjam Raudasoja

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen laillistettu psykologi ja väitöskirjatutkija Jyväskylän yliopistossa. Minulla on vuosien kliininen kokemus psykologian eri osaamisalueista niin aikuisten, lasten kuin perheiden kanssa. Neuvolapsykologin kokemuksella ja pian valmistuvan väitöskirjatutkimukseni kautta olen erikoistunut raskauden, synnytyksen ja vauva-ajan kysymyksiin.

Olen työssäni tavannut paljon erilaisia ihmisiä ja haluankin kunnioittaa jokaisen yksilöllisyyttä sekä arvoja ja elämäntilanteita. Raskausaika, synnytys ja vauvan vanhemmuus nostavat meissä aivan erityisellä tavalla esille ihmisyyden herkempiä puolia. Haluan olla tukemassa perheitä löytämään oman näköisensä tien vanhemmuuteen ja vanhempana jaksamiseen. Minulle on erityisen tärkeää se, että jokainen tuleva tai tuore vanhempi saisi tarvitsemaansa tukea tässä elämän siirtymävaiheessa.

Tarjoan palveluita kaikille raskaus-, synnytys- ja vanhemmuusaiheita pohdiskeleville yksilö- tai parivastaanottona. Raskauden suunnittelu, ristiriitaiset tunteet raskauteen tai vanhemmuuteen liittyen, ahdistus ja masennus, synnytyspelko, mietityttämään jääneet synnytyskokemukset sekä vanhemmaksi kehittymisen ja vanhempana jaksamisen kysymykset ovat kaikki asioita, joissa voin olla tukenasi. Myös erilaiset menetykset ja surut, kuten lapsettomuus tai keskenmenot, ovat asioita, joissa olen mielelläni tukena. Teen myös parivastaanottoa parisuhteen siirtymävaiheen tueksi tai parisuhteen haasteiden ratkaisemiseksi.

Lue alta tarkempi ammattiosaamiseni esittely tai varaa vastaanottokäynti klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Seksuaaliterapia, seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja Tiina Kahri

Seksuaaliterapeutti, psykoterapeutti (koulutuksessa) ja kätilö Tiina Kahri

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen koulutukseltani kätilö ja terveydenhoitaja.
 
Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi (Helsingin yliopisto ja Therapeia säätiö) valmistuen ~12/2023. Olen työskennellyt aiemmin kätilönä synnytyssalissa ja lapsivuodeosastolla sekä terveydenhoitajana neuvolassa. Myös terapeuttina sydäntäni lähellä onkin juuri raskaus- ja synnytyksenjälkeinen aika kaikkine mahdollisuuksineen, mutta myös haasteineen.
 
Olen koulutukseltani myös auktorisoitu seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Olen toiminut seksuaalineuvojana ja seksuaaliterapeuttina sekä kunnallisella puolella neuvolassa että yksityisvastaanotolla.
 
Vanhemmaksi tulo on ainutlaatuista aikaa elämässä. Monenlaisia ajatuksia saattaa nousta pintaan juuri silloin. Usein näiden ajatusten ääneen sanominen ja niissä kuulluksi tuleminen auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja hälventää mahdollisia huolia tai pelkoja. Toivon voivani olla tukenasi juuri sinun mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä tällä ainutkertaisella matkalla.
 

Lue alta tarkempi ammattiosaamiseni esittely tai varaa vastaanottokäynti klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Preggo raskausultra kätilö Aurelia Palojärvi

Kätilö Aurelia Palojärvi

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen koulutukseltani kätilö.
 

Minulla on kokemusta työskentelystä synnytyssalissa, synnytysten ja naistentautien päivystyksessä, sekä äitiyspoliklinikalla ja lapsivuoteella. Preggolla teen varhaisultria, sekä sykkeiden ja tarjonnan tarkastuksia.

Vastaanotolleni voit tulla myös, jos kaipaat yksilöllistä kätilön tukea esimerkiksi synnytykseen valmistautumiseen, imetykseen tai synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Minulle on tärkeää, että voin kohdata asiakkaan aidosti ja kiireettömästi, yksilölliset tarpeet huomioiden.
Toiveesi mukaan voimme käydä yhdessä läpi esimerkiksi ajatuksiasi synnytyksestä, synnytyksen vaiheista ja kivunlievitykseen liittyviä asioita.

Keskusteluajan voi myös yhdistää ultraäänikäyntiin, esimerkiksi sykkeiden tarkistukseen. Varaathan tällöin pidemmän ajan tai kaksi peräkkäistä käyntiä, niin aikaa jää hyvin molemmille. Voit myös soittaa Preggon puhelinpalveluun, jossa voidaan suunnitella juuri omiin tarpeisiisi sopiva aika.

Erikoispsykologi ja psykoterapeutti Mirja Sarkkinen
Kuva tulossa!

Kätilö Johanna Kaaretsalo

Tervetuloa vastaanotolleni Preggoon!

Olen koulutukseltani kätilö ja kehonhuollon ohjaaja.

Minulla on kahdentoista vuoden kokemus kätilönä työskentelystä naistentautien parissa sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden sekä vastasyntyneiden kanssa.

Preggossa tarjoan alkuraskauden sekä keskiraskauden ultraäänitutkimuksia (viikolle 22 saakka), sikiön sykkeen kuuntelua sekä sikiön tarjonnan tarkistuksia loppuraskaudessa.

Lisäksi tarjoan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa sekä vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa äidin ja vauvan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

Voit varata ajan vastaanotolleni myös, jos kaipaat imetysohjausta tai keskustelua kätilön kanssa. Aiheina voivat olla mm. synnytyspelko, synnytykseen valmistautuminen ja synnytyksen jälkeinen aika.

Vastaanotollani on aina kiireetön ja hyväksyvä ilmapiiri. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, mikä näkyy myös palvelutarjonnassani.

Voit varata myös yhdistelmäaikoja, jos haluat samalla käynnillä eri palveluita. Halutessasi voit soittaa Preggon puhelinpalveluun niin järjestämme sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Palvelu edellä. Aina.

Kokemuksia asiakkailtamme

Mitä asiakkaamme ovat mieltä palvelustamme? Ohessa muutamia asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja ammattilaisistamme…

Tule meille töihin

Tervetuloa Preggoon! Preggossa pääset tekemään merkityksellistä työtä huipputiimissämme – laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, joka haluaa mullistaa tavan miten raskauksia hoidetaan kokonaisvaltaisesti aina raskauden suunnittelusta jälkitarkastuksiin ja jatkoehkäisyyn.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille Helsingin vastaanotollamme.

Tällä hetkellä haemme erityisesti raskausasioista syvästi kiinnostunutta gynekologia, psykiatria ja/tai psykoterapeuttia.

Tule osaksi Preggon tarinaa ja lähetä vapaa hakemus osoitteeseen peter@preggo.fi
Lisätietoja voi myös kysellä soittamalla Peterille numeroon 040 5552717.

Voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme yhteydessä pikimmiten!